The F word

We lachten. Eindelijk was het zo ver.
In haar schoot lag het doosje. ‘Pak uit!’
Even, heel even waren we muisstil.
We keken elkaar aan. Grijns.

GfG does Books heeft een Flyer!
Na het print(vodje) van het eerste seizoen die onze Utrechtse leesclub introduceerde vonden we, @indyswhip en @pinkterestu2, het de hoogste tijd voor een nieuwe en professionele flyer.

Geïnspireerd door de favoriete leesplek van @indyswhip, het bad, vond er een badkamerfotosessie plaats met Nicôle als fotograaf en ik als model. Daarna resteerde ons alleen nog de keuze van de foto en het ontwerp van de flyer. En toen. En toen. En toen was het aan de drukker. Toch wel spannend. Maar we zijn tevreden!

Flyer GfG does Books

De flyer is al op verschillende plekken in Utrecht te vinden, onder andere in in boekwinkel Savannah Bay, de Openbare Bibliotheek aan de Oudegracht, The Village Coffee & Music, Cultureel Centrum Musketon en Kopi Susu. Meer locaties volgen spoedig!

Het nieuwe seizoen start zondag 22 september
Nog geen lid van de leesclub? Of twijfel je nog of de leesclub iets voor je is? Kom gewoon eens een kijkje nemen! De data liggen inmiddels vast en kun je op onze pagina met data & locatie  vinden. Ook zijn de eerste twee titels bekend. Op zondag 22 september bespreken we The Teahouse Fire van Ellis Avery en op zondag 10 november staat The Color Purple van Alice Walker op het programma.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Dat kan! Lees dan hoe je je kunt aanmelden.

GfG does Books (lees: Grindr for Girls does Books) is een Utrechtse leesclub voor lesbische vrouwen die sinds najaar 2012 bestaat. De boeken die worden besproken hebben allemaal een roze tintje. Een greep uit de leeslijsten van het eerste en komende tweede seizoen: In Cold Blood (Truman Capote), Fried Green Tomatoes at the Whistle Stop Cafe (Fannie Flagg), The Hours (Michael Cunningham), Eenzaam avontuur  (Anna Blaman), The Teahouse Fire (Ellis Avery) en The Color Purple (Alice Walker).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s